aquest sigui el nostre purgatori!


Barcelona Ciutat Purgatori. Una cartografia al·lucinatòria de la ciutat, patida i proclamada en les parets de Mutuo Centro de Arte per Marc O'Callaghan.

A partir de l'estructura urbanística del centre de la ciutat de Barcelona, ​​els polígons que formen les illes d'edificis s'emplenen d'acumulacions d'entitats directament aterrades des del pla psíquic, que es materialitzen com a conseqüència de la interpretació delirant de les geometries dels carrers. L'aplicació del mètode paranoicocrític dalinià condueix, en aquest cas, cap a l'associació del que és real-múltiple-contemporani amb el que és simbòlic-unitari-primordial. La percepció alterada de l'experiència viscuda desemboca en una nova visió cosmogònica d'aquesta ciutat, territori biogràfic de l'autor. En aquest context, el sofriment fàustic esdevé una eina de construcció i d'ascensió per al microcosmos que és un mateix, i per extensió fractal per al macrocosmos que és la ciutat.

Després de gairebé quatre mesos amb el mural a la vista dels visitants ocasionals o intencionals de Mutuo Centro de Arte, ha arribat el moment de la seva clausura. Per a tan assenyalat moment, l'espai comptarà amb la intervenció metapoètica de QUI NO HI VEU, entitat difamadora i proclamadora de les més crues veritats del nostre temps i de la nostra metròpolis. La intervenció consistirà en una acció per profanar el mural abans de la seva imminent desaparició, juntament amb un recital càustic i sacríleg que no deixarà ningú amb la roba interior neta de femta. Tot això ben amanit amb velles cançons desconstruïdes i amb interminables projeccions de vídeo epilèptic. Aprofitant aquest últim espetec de catarsi del mural, l'acte també servirà per presentar una edició en forma de pòster desplegable del mapa de la Ciutat Purgatori. Una guia alternativa de la ciutat de Barcelona per portar sempre a sobre i entendre el seu costat més subaltern i paranormal.

Dia del Senyor _ 29.9.2013 _ 18 h _ Entrada gratuïta

_ Mutuo Centro de Arte _
C. Julià Portet, 5 (BCN)
Metro: Urquinaona



POSTVINCLE